pomologi



Min trädgård är det bästa jag vet, tillsammans med alla andra trädgårdar i Enskede som har äppelträd med grenar ut över gatan så man kan plocka när man kvällspromenerar. Klimaxet på min vecka, svär. Ne men jag börjar bli så bra på äppelsorter nu! Vet precis vilka träd på promenad-avstånd som är godast och blir mogna när. Pomolog kanske är vad jag ska bli! (Googlade pomolog och hamnade på Sveriges Pomologiska Sällskap, så himla fina)
 
Och jag kan andas lite bättre nu, har fortfarande mycket att hålla i huvudet men imorgon har jag bara en lektion och sen helg. Så himla skönt och jag har så bra planer. Morgan åker till Gotland vilket är typiskt nu när det är så perfekt utflyktsväder och vi båda har tid att träffas, men det kommer fler helger. Puss ta vara på vädret!! (Hur gammal har jag blivit?? Pratar om äpplen, promenader och vädret. Jaja)

Kommentarer
Postat av: hemlig

ta vara på palmefilmen på söndag!!!!!!!!!

2012-09-13 @ 20:04:18
Postat av: klara h

åh hemlig jag har en jättebra artikel som vi måste prata om! om du inte har läst alltså, http://www.dn.se/debatt/manga-blir-inte-klokare-av-en-hogskoleutbildning

2012-09-13 @ 21:38:42
URL: http://selfavlidation.blogg.se
Postat av: m.

Fint. Jag saknar verkligen att ha en trädgård.

2012-09-14 @ 11:36:25
URL: http://an0rakcity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0