sardin
Sen gick vi till Sardin som ligger vägg i vägg med Gildas och åt spansk mat och drack sangria och öl.
Det är kanske världens minsta restaurang med några få bord som jämt är fulla. Himla mysigt i alla fall.
När vi promenerade hem regnade det och vi åkte båten från Sofia till Sjöstaden.
Och så gosade vi med kattungarna som öppnat ögonen!! ÅH kolla tassarna liksom, man vill gråta för att de är så fina. Sen somnade vi och i morse tittade vi på The Wire och så var det med det mini-firandet av tre år tillsammans.
Åh, ni är verkligen himlans söta!
Jag läste en artikel idag som det skulle vara himlans intressant om du kommenterade!
http://www.dn.se/ekonomi/narodlat-inte-alltid-det-basta
hejhej jag har inte riktigt någon ork egentligen men jag tror personligen att huruvida varorna är ekologiskt odlade är det viktigaste och i andra hand om de är närodlade. och som karin bojs skrev på samma uppslag i DN, ät mindre kött! det är det bästa man kan göra för miljön. äta mindre kött och köpa säsongsbundet (alltså att man äter tomater på sommarhalvåret men inte vintern, svenska äpplen på hösten osv.) hoppas du inte blir besviken över ett kort svar
ÅHHHHH, de är ju galet gulliga kattungarna.