trettonde oktober

 
Igår var det Morgans födelsedag, det är så knäppt att han var tolv när vi lärde känna varandra och nu är han arton. Fjärde året i rad som jag lite pirrig står utanför hans sovrumsdörr med hans mamma, lillasyster och lillebror och väcker honom med ljus och sång och får sitta på hans sängkant när han packar upp slöjdtillverkade grytlappar ur tidningspapper.

Sen åt vi frukost och tänkte det här är årets finaste morgon och så städade vi hela lägenheten och lagade mat och promenerade sen vi två i riktiga skogen, pratade om favoritträd och lågstadielekar och åh.

På kvällen kom massa släktingar och Gabriel Guido Ville Milton och Mimmi och åt middag och trängdes i vardagsrummet. Morgan fick en resa till Berlin och vi blev fulla på vin och spelade quizkampen och skrattade åt missförstånd med löpande hundar. 

Så åkte vi till Oliver Twist som Morgan pratat om sen ettan säkert, drack fin-öl och var så glada för äntligen kan vi öla hela gänget. Gick till Charlies för ful-öl och träffade Albin och Christian och Hugo och åkte till Ace och trillade i alla trappor och det var gladiator-spel i tunnelbanan och sen åkte vi mörbultade hem med nattbussen och jag tänkte hur vi än slutar älskar jag dig stjärnstopp över alla bredgrader. Grattis bästis

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh <3 <3 <3

2012-10-15 @ 08:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0