söndag

 

Idag var det nordens största loppis på Hornstull och där var jag med Baba och köpte en tröja vi ska ha varannan vecka, ett konstigt glasögonfodral i blommigt tyg som jag adrig kommer använda men det kostade ju bara fem kronor, samt en helt fantanstisk röd kjol för fyrtio kronor. Nu ska jag hoppa på cykeln och trampa hem till Morgan där jag ska spendera natten. Puss!


meet me in the alley by the railway station

Igår var en fin fredag med flera timmars häng i kaffis med Morgan, Helena och Johan (som för övrigt är världens sötaste par). Vi såg sen på basket i skolans idrottshall.

På kvällen var det operation festival i rålis. Slutade med att vi, med publik, lekte tv-serie-kull, bluffkull och gröna röda lyktan stopp (uno dos tres macaracare) i en lekpark. Helt otroligt hemska bilder men äh.

Idag var jag på Kulturhuset och såg en så himla bra fotoutställning av Gregory Crewdson med Morgan och hans familj. Se den!!!

 


control me like you used to

 

Här sitter jag och posar i photobooth i väntan på att Morgan ska ringa och säga att jag kan åka in till Kulturhuset för att se på foton med honom och hans mamma och lillebror. Hmmm, jag skulle nog vilja säga att just nu är den bästa tiden på hela året ja. Igår var bra och mina föräldrar är fina som ger mig rabattkuoponger på Siba.


tortura

 

Att ha inga läxor eller prov gör att jag idag har varit på Urban Outfitters med Morgan för att sedan ligga på hans säng och lyssna på när han spelar gitarr och dricka smothie på hans balkong. Nu lyssnar jag på Shakira och har äntligen äntligen tid att läsa DN världen och samtidigt titta på gulliga kattungar och hundvalpar på youtube. De bästa tre är

 

- http://www.youtube.com/watch?v=hMDhyDFqtz8

- http://www.youtube.com/watch?v=CVmGBoPx6Ms

- http://www.youtube.com/watch?v=wmts3jhp8Gk


sovstrumpor

The Fascinations – You'll Be Sorry - Original

Helgen bestod av att bli skjutsad på cykel av Morgan runt på söder samtidigt som vi beundrade kastanjeträden, kaffe på mariatorget, fnissande smyglyssna på spanjorer, hänga på mosebacke med fina vänner och planera saker man vill hinna göra innan vi faktiskt inte om allt för länge är myndiga, skratta med Morgan och Guido.

 

Letade även mjuka skjortor och baseballjackor med bästa vännen, sov nära nära med ihoptrasslade ben, började dricka blutsaft, läste Eating animals av Jonathan Safran Foer, smet in på en loppis på en innergård belägen på götgatsbacken och blev kär i äppelträdet, kullerstenen, det röda trästaketet och syrénhäckarna. Någon gång alltså, då ska jag bo där.

 

Jag har hängt i rålis och senare lyckats hamna i Ropsten för att efter en halvtimma ge upp och åka hem igen men inte vara ledsna för det.


it's the easiest of crimes

 

Jag vill lyssna på en halvdålig låt alla kan utantill och skrika hjärteknäckande för ibland är att vara teenager lite för teenage för sitt eget bästa. Jag har på sanning ofta fysiskt ont i hjärtat men skolsyster sa att det inte var någon fara, att det bara var de små små musklerna precis kring hjärtat som krampade då och då men jag tyckte det lät nästan lika hemskt. Förresten är det alltid de bästa låtarna man inte hittar texten till. Nu ska jag sova och oroa mig för vad jag ska ha mig för i sommar. I morgon är det fridayyy fridayy och jag slutar 9:50 och har sagt med Sonja att i morgon ja i morgon! skaffar vi oss ett liv.


fint

 

Sova en stund med Morgan efter skolan

Att jag klarade matte b

Spinna samtidigt som man tittar på världens undergång på svtplay

Rensa i garderoben

Vara effektiv och göra saker man skjutit upp

Att min familj börjat äta vegetariskt halva veckan för att jag är vegetarian

Eating animals av Jonathan Safran Foer

Maj! (Jag sörjer redan att det kommer börja bli mörkare igen om fem veckor. Men tills dess, ljusare!)

Sommarjobb på det lilla cafét på Gotland

Ha en blogg

Försöka vara modig och med mening göra saker som är läskiga och jag helst drar mig för (ringa samtal, fråga expediter om saker, småprata med grannar och annat livsavgörande)

 

 

 


vad vi gjorde i paris för en månad sen


äntligen!

Äntligen har jag kommit på ett så pass bra namn att jag starta en blogg. Jag har så mycket att skriva och så många bilder att visa och jag är så förväntansfull, det här kommer bli fint! Äntligen äntligen äntligen. Jag går ut hårt med min favoritbild på min favoritkille, det kanske blir svårt att toppa känner jag nu. Men vad ska jag göra, han ser ju ut som en liten valp. (Förresten, världens bästa kattfilm: http://www.youtube.com/watch?v=Vweh3hWrInM )

 Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0