les revenantsHar sett första säsongen av Les Revenants, en fransk serie om en by i bergen dit döda plötsligt kommer tillbaka som om inget hänt. Gillade den jättemycket framförallt för musiken och franskan och för att det var så vackra miljöer. Finns på svtplay och heter Gengångarna på svenska. Dock har serien hamnat i skuggan av Beasts of the Southern Wild som jag såg på bio med min lillasyster idag, aldrig gråtit så eller blivit så överkroppsligt tagen av en film, orkar knappt säga att ni ska se den vill behålla den lite för mig själv. Min bakisdvala och att jag var ute till sju imorse kan ha ett finger med i spelet i och för sig. 

sprawl (mountains beyond mountains)

 
Instagram har tappat sin charm, twitter är där det händer. Är så jävla kompiskär (och redaktionskär) i alla fall att det finns inte, älsklingar älsklingar älsklingar. 
 

an honorable living

 

"Faktiskt är det ju inte alls varken en ordnad tillvaro eller ens lycka man vill ha, utan vad man vill ha är liv. Och vad är liv annat än förmåga att ge sig hän"
 
 

Latin Lover #23 - Tid

Latin Lover #23, tema tid kan läsas här. Jag debatterar för hen, vi definierar tid, intervjuar Södras bibliotekarie Ingvar och en timeline of joy samt poesi utlovas, bland annat. Puss och trevlig läsning


WELL I CARE

 
Antalet gånger jag tänker DET HÄR ÄR MITT LIV < Antalet gånger jag glömmer det
 
HUR SVÅRT KAN DET VARA. Var gick det fel från början ens??
Antalet timmar jag står i underkläder framför spegeln!!! Den ni!!
Och antalet gånger jag använder pronomenet jag!! Det är jobbigt för alla inblandade, börjar ett nytt liv imorgon. Är trött på allt på att låsa in mig och på att vara utlämnande på att studsa och slääpa mig upp till fyran för instängda oventilerade klassrum. Håll käften världen snälla håll käften. Håll käften Klara snälla håll käften!!

  Hur ung kan en vara som yngst för att skaffa barn och det fortfarande är acceptabelt. Ska börja räkna ner dagarna behöver ett jävla barn eller DEN HÄR KATTEN
SKULLE JAG VARA SÅ LYCKLIG. Skulle hellre sova bredvid den än bredvid alla killar i världe. Och så är du där igen, ditt liv kan inte byggas upp bara kring en annan varels trots att du skulle ha katten att sova bredvid så är du själv en är alltid själv. Spärra in mig någonstans (i ditt hjärta ksk?? ;-))) 
 
 
JAG FÖLL DIT SJÄLV - EN SJÄLVBIOGRAFI
Klara Hjorth talar ut om hur hon hade kunnat rädda sig men föll dit hur hon föll ÅT FEL HÅLL. Jag verkar full full av sorg ksk :-) Önskar kanske att jag var full, lite förgiftad ur balans fast gud jag är aldrig så i balans som när jag är lagom förgiftad. Det skulle min självbiografi handla om (och den skulle vara skriven i konjunktiv)
 
:-/
 
 
 
PS. Har fått biljetter till Beyoncé, golden circle till och med. Gick upp halv fyra i måndags med Moa och Elina, köade mellan halv fem och halv tio tills vi fick papperslapparna i handen efter timmar av snus, raggsockor, quizkampen och vin i petflaska. Ett bra äventyr
 
 
- Boy, maybe if you cared enough
I wouldn't have to care so much -
 
 
- BOY, MAYBE IF YOU CARED ENOUGH
I WOULDN'T HAVE TO CARE SO MUCH -
 

björk

 
 
 
vill att ni ska läsa detta för hon formulerar hur det känns 
http://bump.blogg.se/2013/february/no-hope-no-harm-just-another-false-alarm.html#comment

greasy heart

 

Det är så mycket som jag inte vet hur jag ska förhålla mig till. Självplågeri eller att ta itu med sorgen; 109 bilder vi är taggade i tillsammans, 109 gulnade blåmärken 109 svalnande blåsor 109 spräckta finnar. Kanske måste jag systematiskt gå igenom allt, rensa igenom systemet med saltvatten, sortera dokumentera spara lägga på hyllan i små lådor och pappersfodral. För det grumlar sig inom mig annars, blir  bångstyrigt och kväver mig när jag vaknar. Och det här talet fyra det förföljer mig! Fyra år sen fyra veckor sen fyra månader (Beyoncés lyckotal vet ni

 

Förstår inte vad jag ska känna, liksom finns kvällsliga telefonsamtalen när jag tagit bort numret ur hemtelefonen eller blyertsklottret på mitt nattduksbord när jag suddat ut det eller anteckningarna i mobilen när jag raderat dem?? Jag förstår inte!! För på bilderna ser allt likadant ut, vardagsrummet & tekopparna & pianot sovtröjorna blyertspennorna i skrivbordslådan de vittnar inte om någonting! Och det förvirrar mig! Om allt bara blivit en annan ton kanske. Strupen knyts; Klara ta itu med det här nu, putta inte bara bort och distrahera somna med ihoptrasslade ben (även om det också behövs)

 

Försöker tänka att, okej det här är så jag tar mig igenom min sorg och det kanske bara kan vara just så här, men det är omöjligt att inte jämföra och inte bli stungen tills jag SVÄLLER UPP av att veta att det inte är ett ömsesidigt lidande. (Den här underlägsenheten!!)Men det kanske får vara så att jag är den som minns, och om det är för vår skull eller för min skull vet jag inte. Och jag vet inte när det går över, har 109 blåmärken och fortsätter gråta men jag ska inte skämmas!! 

 
 

-2

 
google translate version
 

du går en promenad i parken för du behöver inte något
handen att du ibland håller gör ingenting
ansiktet som du ser i dörren inte står där längre
i en fråga om tid, skulle det glida från mitt sinne
in och ut ur mitt liv, skulle du glida från mitt sinne
i en fråga om tid
ansiktet som du såg i dörren inte titta på dig längre
det namn som du kallar på sin plats är inte att vänta på din famn
världen att du älskar att skåda kan inte hålla dig längre
i en fråga om tid det skulle glida ur mitt sinne
in och ut ur mitt liv, skulle du glida från mitt sinne
i en fråga om tid
mer, vill du mer
mer, vill du mer
mer, du vill ha mer, du berätta
mer kan bara tiden köra mig
mer, du vill ha mer, du berätta
mer kan bara tiden köra mig
mer vill du mer du berättar
mer kan bara tiden köra mig
mer, du vill ha mer, du berätta
mer kan bara tiden köra mig
mer, du vill ha mer, du berätta
mer kan bara tiden köra mig
mer, du vill ha mer, du berätta


män som näthatar kvinnor

Hur kunde vi hamna här

det blir mest en massa ord som flyger, om myggbett som svider och gyllene tider


Lite så här är det; Moa och Aida och öl, carpar tröjor ältar ältar ältar, har panne över idioter, är mäktiga kvinnor säger dra åt helvete. Lyssnar på en spellista med två låtar; Afrodisiac och När vi två blir en.

Sara fyllde 20 (!!!!åldersnojan!!!!) och fick tungtatueringar och bjöd på sangria och hade ljus- & ljudinstallation i badkaret. Tänk om hon och jag åker till Chile i augusti aaaah
 
 
Och mamma är hemma igen efter tre dagar åh. Och jag slår nya rekord i apati! Vaknar mitt på dagen (med halsen kvävd av grå häftmassa pallar inte att det fortfarande känns så här), ligger paralyserad och platt till fram på eftermiddagen, 18-timmars-hungrig men haha vad skulle jag gå upp för, jag dygnet-runt-smsar istället.

 

Mamma knackar på (tillbaka från skridskoturen hon frågade om jag ville följa med på för fyra timmar sen - jag hade dregglat ett förvirrat nej till svar) och säger din sömntuta!! är du inte uppe än!! Jag svarar med mitt bästa  mosigaste ansikte hon säger; är du ledsen? 

 

Hon har ett trasigt knä och långkalsonger i lycra. Jag tänker jag tynar bort snälla. Hon böjer sig ned och kramar mig och jag älskar henne så jag går av för hon träffar mitt i prick alla gånger, tio gånger tio poäng rakt i hjärtat jag behöver inte svara på meningarna vi formulerar likadant. 

Jag snorar hon säger; lyckost nästa person du blir kär i som blir kär i dig. 

 

Vill ha hela världen på en replängds avstånd ett tag. Godnatt

 

RSS 2.0